.

Makina dhe vetura t&235; p&235;rdorura dhe t&235; reja n&235; shitje.

000 2 TEG Lunder Farke Mjull-Bathore, Liqeni i Fark&235;s, Mollasej (Farka e Vog&235;l), Fark&235;, Tirana Municipality, Tirana County, Central Albania, 1045, Albania. Lexo detajet.

Shtepi Vila.

.

. . 200.

.

Fier. . .

45. Fier 13 mars 0930.

MerrJep.

Fier 13 mars 0930.

Shitet apartament 11 Lagjia Apollonia Fier-13704726. .

. me siperfaqe ndertimi 150 m2 dhe siperfaqe trualli 650 m2.

.
.
al, pasi ne jemi reklamuesi m&235; i madh n&235; vend.

6 q3632 -super vendodhje teg buze autostrades - prane rrethit (perballe gega oi.

.

Numri i dhomave 3 Sip&235;rfaqe 196,2 m 2 Kati (Numri i kateve) Kati p&235;rdhes t&235; lart&235; Ngrohje Elektricitet Lloji. . Numri i dhomave 3 Sip&235;rfaqe 196,2 m 2 Kati (Numri i kateve) Kati p&235;rdhes t&235; lart&235; Ngrohje Elektricitet Lloji.

. Ka shum&235; njoftime t&235; reja n&235; kategori t&235; ndryshme q&235;. Ka shum&235; njoftime t&235; reja n&235; kategori t&235; ndryshme q&235;. 000 . Numri i dhomave 3 Sip&235;rfaqe 196,2 m 2 Kati (Numri i kateve) Kati p&235;rdhes t&235; lart&235; Ngrohje Elektricitet Lloji.

dhe godina e bilardos.

. Fier.

000 .

Lajmerime per gjithe boten.

Disponibilitet full time ose part-time.

al sht platforma m e mir pr shit-blerje t makinave dhe veturave.

Fier.