English.

Estoni 17 78 6.

Shtyp faturn e tatimit n pron. Prishtina.

214 banorsh sipas regjistrimit t.

2016.

Thirrje publike pr mbshtetje financiare t OJQ-ve n zbatimin e aktiviteteve kulturore, rinore, sportive n Komunn e Ferizajt. Shpella e Kusarit. .

Nov 12, 2016 Shumica e ndrtimeve n Kosov, duke prfshir ktu ndrtesa banimi, qendra tregtare, por edhe ndrtesa qeveritare, u bn pa plane urbanistike n 17 vjett e fundit.

3. . 2016.

QYTETET E KOSOV&203;S. Prishtina.

.

Qasja n e-mail zyrtar.

Thirrje publike pr mbshtetje financiare t OJQ-ve n zbatimin e aktiviteteve kulturore, rinore, sportive n Komunn e Ferizajt. Reklama.

Mar 11, 2017 7 Qytetet me te medha te Kosoves. Koleksioni prmban mbi 50,000 objekte.

Klima e Kosoves.
Komunat p&235;rb&235;hen nga disa vendbanime gjersa selia e komun&235;s zakonisht ndodhet n&235; qytetin ose qytez&235;n m&235; t&235; madhe t&235; saj.
.

Mbiemrat e shqiptar&235;ve t&235; Kosov&235;s prejardhja dhe shp&235;rndarja rajonale (Origin and regional distribution of Kosovo Albanian surnames) Ali Caka, Nebi Caka.

.

Pra, Komuna e Shtimes ka pozit t prshtatshme gjeografike, ngase gjendet pikrisht n kryqzimin e rrugve t. Kryeqyteti i Kosovs, Prishtina, e konsideruar si nj nga qytetet m t populluara, n baz t t dhnave t dala nga regjistrimi i popullsis ka rreth 200 mij banor, por vlersohet se numri i banorve q jetojn n qytet sht shum m i lart. 2.

Kosovo gdp for 2019 was 7. . Nga ndrtesat magjepsse, xhamia perandorake dhe vende t mrekullueshme pr t zbuluar, pastaj kafenet dhe restorantet komode, ushqimi. 2017. Koleksioni prmban mbi 50,000 objekte.

Qeverisja e mir, transparente dhe n shrbim t qytetarve t Kosoves.

. Kosovo gdp for 2018 was 7.

.

.

.

Klima e Kosovs ka lidhje me pozitn gjeografike t saj.

Shpella e Kusarit.